12 12 2016 370658 شناسه:

                                                                                 بسمه تعالی                                 

مقدمه:

مراكز علمی، فرهنگی و دینی اصیلی كه پایه گذاران تمدّن و ارزشهای جامعهٴ متعالی هستند، همواره براساس منابع وحیانی، یعنی صُحف الهی خصوصاً قرآن كریم و نیز از سنّت و سیرهٴ انبیای عِظام و معصومان گرام، خصوصاً عترت طاهره براساس روشهای معتبر عقلی و نقلی و شهودی مسیر فهم حقیقت و دین را هموار نموده و بر آن همّت میگمارند.

از آنجا که مرجع عالی‌قدر، حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی(مدّ ظلّه العالی) براساس مدرسه فكری، فرهنگی و دینی خاص خود در جهت یك تمدّن عظیم توحیدی نوین گام نهاده و با نظام بخشی به علوم و دانشهای اصیل و برخورداری از روشهای معرفتی جامع، كامل، تلفیقی و هماهنگ، ضمن حفظ دستاوردهای ارزشمند و میراث گرانقدر علمی بجا مانده از دانشمندان علوم مختلف و اصلاح و تكمیل دانش و روش آن، افزایش كمّی و كیفی فراوانی بر آن داشته اند كه از سالیان دور، آغاز و اکنون به بلوغ و توانمندی خویش باریافت؛ لذا سازمان آموزش عالی إسراء به عنوان یک مرکز علمی اسلامی غیر دولتی، در مجموعه آموزشی و پژوهشی کشور به خصوص حوزه علمیه، برای آموزش و توسعه دانش بشری مبتنی بر غایت گرایی آفرینش، آموزههای وحیانی پایه گذاری شده و بر این باور است که در تعالیم اسلام و براساس اندیشه حکمت متعالیه و مکتب امام صادق(علیه السلام) که تبلور ناب آن میباشد، ظرفیت و جامعیتی نهفته است که با کشف، تبیین و کاربردی کردن آن، میتوان در علوم و فنون بشری به ویژه علوم انسانی ـ اجتماعی تحوّلی عظیم پدید آورد و در پرتو آن عالمان شایسته و فرهیخته تربیت کرد.

نام: حجت الاسلام والمسلمین دكترمرتضی واعظ جوادی

سمت :رياست سازمان جهاني آموزش عالي اسراء

زندگينامه :

مرتضی واعظ جوادی فرزند حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در سال 1337 در استان مازندران، شهرآمل متولد شد و تحصیلات دوران ابتدایی و متوسطه را در شهر مقدس قم  سپری کرد. و در سال 1354 وارد حوزه علمیه قم شد و بعد از گذراندن دوران مقدماتی و سطوح عالی نزد اساتیدی چون آیت‌ا... اعتمادی، آیت‌ا... محقق داماد و آیت‌ا... صالحی مازندرانی، وارد  دوره خارج فقه و اصول شده و از نزد اساتید و اساطین حوزه علمیه قم همچون آیت‌ا... العظمی وحید خراسانی، آیت‌ا... العظمی شیخ جواد تبریزی ، آیت‌ا... العظمی فاضل لنکرانی،  بهرمند گردید  ایشان ضمن حضور در دروس پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی دوره تفسیر ، فلسفه و عرفان را نیز سپری نمودند. و کتاب الاشارات و القبسات و حکمۀ الاشراق و سایر مباحث فلسفی را به صورت خصوصی نزد ایشان فرا گرفته‌اند.

وی تحصیلات دوره دبیرستان و دانشگاه را تا مقطع کارشناسی نیز ادامه داده و سال 1365 مدرک لیسانس علوم قضایی را دریافت کرد ند

حوزه های مطالعاتی و تخصصی:

1-فقه واصول نزد حضرات آیات ، آیت‌ا... العظمی وحید خراسانی، آیت‌ا... العظمی شیخ جواد تبریزی ، آیت‌ا... العظمی فاضل لنکرانی

2-دوره تفسیر ، فلسفه و عرفان در نزد پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی

3-کتاب الاشارات و القبسات و حکمۀ الاشراق و سایر مباحث فلسفی به طور اختصاصی نزد پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی

4- لیسانس علوم قضایی مقطع کارشناسی در سال 1365

تدریسهای استاد:

ایشان همین ایّام ضمن گذراندن دوره سطح 3 و 4 حوزوی وارد حوزه تدریس شد. و از سال 1368 در مراکز علمی و دانشگاهی و حوزوی اشتغال به تدریس را ضرورت دانسته و در حوزه علمیه به تدریس فلسفه و کلام پرداختند.

1.    تدریس فلسفه و کلام

2.    تدریس کتاب شرح تجرید(از کتابهای کلامی شیعه مجتمل بر مباحث فلسفی وکلامی در عقائد امامیه اثر علامه حلی ره)

3.    تدریس کتاب نهایۀ‌الحکمه(از کتابهای روش شناسی،منطق و فلسفه و عرفان اسلامی است که تالیف علامه طباطبایی بوده است)

4.    تدریس کتاب حکمت منظومه(شرح منظومه ی حکیم ملا هادی سبزواری از آثار برجسته در میراث فلسفه و حکمت اسلامی)

5.    تدریس کتاب حکمت الاشراق(اثر شهاب الدین سهروردی،در برگیرنده مسائل ذوقی و فلسفه اشراق است که بنیان گذار فلسفه اشراقی شد)

6.    تدریس کتاب شواهد الربوبیه(کتابی در فسلفه و حکمت اسلامی،اثر حکیم و فیلسوف شیعه:صدر الدین محمد بین ابراهیم شیرازی معروف به ملا صدرا)

7.    تدریس کتاب الاشارات(الاشارات والتنبیهات،از مشهورترین کتابهای منطقی و فلسفی شیخ الرئیس ابوعلی سینا)

8.    تدریس کتاب اسفارمشهور ترین تقریر از اسفار اربعه،اثر ملا صدرا که بنابر آثار وتعلیمات عارفان تنظیم شده)

9.    دریس کتاب تمهید القواعد(این کتاب به عنوان یکی از منابع مهم در عرفان نظری می باشد)

همکاری با مراکز علمی:

1.    . تدریس در مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام‌خمینی(ره) دوره عرفان نظری، عرفان عملی، معاد در قرآن، ادبیات عرفانی از منظر امام‌خمینی(ره) را

2.    اشتغال به تدریس همزمان در برخی از دانشگاههای اراک و دانشگاه آزاد قم ،مباحث معارف و متون اسلامی

3.    به عنوان مدیر گروه معارف اسلامی در دانشکده علوم پزشکی اراک سالهای 70-1367 مشغول بوده است.

سفرها:

استاد مرتضی‌جوادی‌آملی‌ با حضور در نشستهای علمی و کنگره های بین‌المللی ضمن ارائه مقالات به سخنرانی و توضیح مقالات خود نیز می‌پرداختند.

ایشان در کنگره بین‌المللی ملاصدرا و جهان عرب در کیش در  سال 1379  و همچنین نشستهای سالانه آن کنگره در تهران ضمن ارائه مقالات علمی به نامهای اسفار اربعه در فلسفه و عرفان و ... از سخنرانان این کنگره عظیم بودند

ایشان در کشورهای آلمان، انگلیس، روسیه، بلاروس، چین، ژاپن، رومانی یونان، اندونزی، مالزی، آفریقای جنوبی و کشورهای عربی (بحرین، قطر، امارات، عمان) حضور یافته و در مجالس مختلف ضمن سخنرانی به پرسشها و شبهات پاسخ داده است.

سوابق مدیریتی:

حجه الاسلام والمسلمین  مرتضی‌جوادی آملی در دو دهه قبل ضمن فعالیتهای مذکور در مراکز علمی و پژوهشی ضمن قبول مسئولیتها مراکزی را نیز مدیریت کرده که بعضاً عبارتند از:

1.    مدیر مؤسسه آموزش تخصصی عالی حوزی

2.    مدیر مدرسه علمیه امام‌حسن عسگری‌(علیه‌السلام) آمل

3.    رئیس مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی اسراء

4.    رئیس پژوهشکده علوم وحیانی معارج

5.    . عضو مؤسس مجمع عالی حکمت اسلامی از زمان تأسیس و عضو کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

6.    مدیر مرکز نشر اِسراء

7.     صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله تخصصی حکمت اسراء

........................................................................................................................................................................................

نام:حجت الاسلام والمسلمين علي روح الهي 

سمت :قائم مقام رياست ومعاونت آموزش 

زندگينامه 
حجت الاسلام والمسلمین علی روح اللهی در سال 1351 شمسی در روستای مزار از توابع شهرستان بجستان در استان خراسان رضوی پا به عرصه حیات نهاد. دروس ابتدایی و راهنمایی را در همان روستا به پایان رساند، وی از اولین فارغ التحصیلان مدرسه علمیه شهداء بجستان  بود که دروس مقدمات را نزد اساتید برجسته ای  همچون آیت الله مدنی بجستانی فرا گرفت.
سوابق تحصیلی
وی در سال 1368 تحصیل دروس سطح در شهر مقدس مشهد را در مدرسه علمیه امام موسی بن جعفر  علیه السلام آغاز نمود و از  محضر اساتیدی همچون حجج اسلام آقایان رضوانی، سائلی و علی زاده بهره گرفت وی هم چنین درس لمعه را در محضر استاد مشهور حوزه علمیه مشهد حجه الاسلام والمسلمین صالحی تلمذ نمود، حجت الاسلام روح اللهی سال 1373 برای ادامه تحصیل به شهر مقدس قم عزیمت کرد و ازمحضر اساتید به نام حوزه علمیه قم همچون آیت الله استادی ، ایت الله میلانی و استاد مرحوم آیت الله وجدانی فخر بهره مند شد.
وی هم چنین مباحث رجال ، حدیث ، امامت و ولایت را به همراه روش شناسی پژوهش از محضر استاد  حسینی قزوینی آموخت.
لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین علی روح اللهی در دروس خارج فقه و اصول، از محضرآیت الله العظمی نوری همدانی، آیت الله العظمی جعفر سبحانی و نیز تفسیر را از محضرآیت الله العظمی جوادی آملی بهره مند گردید.
فعالیت های پژوهشی و علمی
1. دراسات فی اسانید کتب الروایه (بررسی اسناد کتب روایی شیعه)
2. الهادی الی وفیات الروات ( بررسی طبقات  روات شیعه)
3. ضبط اسماء الروات
4. تحقیق و بازنگری کتاب «شبهای پیشاور».
5. نگارش بیش از 16 مقاله در موضوع فناوری اطلاعات در علوم اسلامی، مجله «ره آورد نور» از شماره 7 تا شماره 32 ، 1380 تا 1390ه ش .
6.ویرایش و تنظیم کتاب روات قم تا قرن چهار.
7. تحقیق سندی تمامی روات در باره امام زمان (عج) به سفارش موسسه شمس الشموس تهران .
8. تحقیق کتاب الجامع فی الرجال تالیف شیخ موسی زنجانی در 12 جلد (تحقیق گروهی)

فعالیت های اجرائی  
1. معاون پژوهشی موسسه تحقیقاتی ولی عصر (عج) قم از سا ل 1379 الی ادامه دارد.
2.جانشین مسئول دروس عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم از سال 1380 الی  1388.
3. عضو شورای سردبیری مجله ره آورد نور از سال1384 (از شمار9  ادامه دارد .)
4. قائم مقام ریاست و مدیر اجرایی موسسه تحقیقاتی ولی عصر(عج) از سال 1384 الی1386.
5. معاون فرهنگی موسسه فرهنگی تحقیقاتی اسراء از سال 1386 الی 1388.
6. قائم مقام ریاست و مدیر اجرایی شبکه جهانی ولایت (تلویزیون ماهواره ای ) از 1389 تا 1392.
7. مدیر کل حوزه ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء از سال 1390 تا 1393.
8. مؤسس و مدیر موسسه فرهنگی هنری امام سجاد علیه السلام شهرستان بجستان از سال 1391 ادامه دارد.
9. مدیر و دبیر علمی دائره المعارف ولایت ( از سال 1393 ادامه دارد).
10. معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج از  مهر ماه سال 1392 ادامه دارد.
11. مدیر دانش نامه علوم عقلی اسراء ( از سال 1394 ادامه دارد).
12. عضو کارگروه تدوین سند چشم انداز 20 ساله کشور.
13. از اعضاء بعثه حج حضرت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته).
14. مدیر مرکز اسناد و آرشیو مدرسه علمیه امیر المومنین (ع) (دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی ) از سال 1393 ادامه دارد.
15. معاون پژوهشی و قائم مقام ریاست موسسه آموزش عالی حوزی اسرا قم از سال 1394 ادامه دارد.
16. عضو شورای عالی سیاست گذاری شبکه جهانی ولایت .

 

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
أضف تعليقات
12 12 2016 370658 شناسه:

                                                                                 بسمه تعالی                                 

مقدمه:

مراكز علمی، فرهنگی و دینی اصیلی كه پایه گذاران تمدّن و ارزشهای جامعهٴ متعالی هستند، همواره براساس منابع وحیانی، یعنی صُحف الهی خصوصاً قرآن كریم و نیز از سنّت و سیرهٴ انبیای عِظام و معصومان گرام، خصوصاً عترت طاهره براساس روشهای معتبر عقلی و نقلی و شهودی مسیر فهم حقیقت و دین را هموار نموده و بر آن همّت میگمارند.

از آنجا که مرجع عالی‌قدر، حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی(مدّ ظلّه العالی) براساس مدرسه فكری، فرهنگی و دینی خاص خود در جهت یك تمدّن عظیم توحیدی نوین گام نهاده و با نظام بخشی به علوم و دانشهای اصیل و برخورداری از روشهای معرفتی جامع، كامل، تلفیقی و هماهنگ، ضمن حفظ دستاوردهای ارزشمند و میراث گرانقدر علمی بجا مانده از دانشمندان علوم مختلف و اصلاح و تكمیل دانش و روش آن، افزایش كمّی و كیفی فراوانی بر آن داشته اند كه از سالیان دور، آغاز و اکنون به بلوغ و توانمندی خویش باریافت؛ لذا سازمان آموزش عالی إسراء به عنوان یک مرکز علمی اسلامی غیر دولتی، در مجموعه آموزشی و پژوهشی کشور به خصوص حوزه علمیه، برای آموزش و توسعه دانش بشری مبتنی بر غایت گرایی آفرینش، آموزههای وحیانی پایه گذاری شده و بر این باور است که در تعالیم اسلام و براساس اندیشه حکمت متعالیه و مکتب امام صادق(علیه السلام) که تبلور ناب آن میباشد، ظرفیت و جامعیتی نهفته است که با کشف، تبیین و کاربردی کردن آن، میتوان در علوم و فنون بشری به ویژه علوم انسانی ـ اجتماعی تحوّلی عظیم پدید آورد و در پرتو آن عالمان شایسته و فرهیخته تربیت کرد.

نام: حجت الاسلام والمسلمین دكترمرتضی واعظ جوادی

سمت :رياست سازمان جهاني آموزش عالي اسراء

زندگينامه :

مرتضی واعظ جوادی فرزند حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در سال 1337 در استان مازندران، شهرآمل متولد شد و تحصیلات دوران ابتدایی و متوسطه را در شهر مقدس قم  سپری کرد. و در سال 1354 وارد حوزه علمیه قم شد و بعد از گذراندن دوران مقدماتی و سطوح عالی نزد اساتیدی چون آیت‌ا... اعتمادی، آیت‌ا... محقق داماد و آیت‌ا... صالحی مازندرانی، وارد  دوره خارج فقه و اصول شده و از نزد اساتید و اساطین حوزه علمیه قم همچون آیت‌ا... العظمی وحید خراسانی، آیت‌ا... العظمی شیخ جواد تبریزی ، آیت‌ا... العظمی فاضل لنکرانی،  بهرمند گردید  ایشان ضمن حضور در دروس پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی دوره تفسیر ، فلسفه و عرفان را نیز سپری نمودند. و کتاب الاشارات و القبسات و حکمۀ الاشراق و سایر مباحث فلسفی را به صورت خصوصی نزد ایشان فرا گرفته‌اند.

وی تحصیلات دوره دبیرستان و دانشگاه را تا مقطع کارشناسی نیز ادامه داده و سال 1365 مدرک لیسانس علوم قضایی را دریافت کرد ند

حوزه های مطالعاتی و تخصصی:

1-فقه واصول نزد حضرات آیات ، آیت‌ا... العظمی وحید خراسانی، آیت‌ا... العظمی شیخ جواد تبریزی ، آیت‌ا... العظمی فاضل لنکرانی

2-دوره تفسیر ، فلسفه و عرفان در نزد پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی

3-کتاب الاشارات و القبسات و حکمۀ الاشراق و سایر مباحث فلسفی به طور اختصاصی نزد پدر بزرگوارشان حضرت‌آیت‌ا... العظمی جوادی‌آملی

4- لیسانس علوم قضایی مقطع کارشناسی در سال 1365

تدریسهای استاد:

ایشان همین ایّام ضمن گذراندن دوره سطح 3 و 4 حوزوی وارد حوزه تدریس شد. و از سال 1368 در مراکز علمی و دانشگاهی و حوزوی اشتغال به تدریس را ضرورت دانسته و در حوزه علمیه به تدریس فلسفه و کلام پرداختند.

1.    تدریس فلسفه و کلام

2.    تدریس کتاب شرح تجرید(از کتابهای کلامی شیعه مجتمل بر مباحث فلسفی وکلامی در عقائد امامیه اثر علامه حلی ره)

3.    تدریس کتاب نهایۀ‌الحکمه(از کتابهای روش شناسی،منطق و فلسفه و عرفان اسلامی است که تالیف علامه طباطبایی بوده است)

4.    تدریس کتاب حکمت منظومه(شرح منظومه ی حکیم ملا هادی سبزواری از آثار برجسته در میراث فلسفه و حکمت اسلامی)

5.    تدریس کتاب حکمت الاشراق(اثر شهاب الدین سهروردی،در برگیرنده مسائل ذوقی و فلسفه اشراق است که بنیان گذار فلسفه اشراقی شد)

6.    تدریس کتاب شواهد الربوبیه(کتابی در فسلفه و حکمت اسلامی،اثر حکیم و فیلسوف شیعه:صدر الدین محمد بین ابراهیم شیرازی معروف به ملا صدرا)

7.    تدریس کتاب الاشارات(الاشارات والتنبیهات،از مشهورترین کتابهای منطقی و فلسفی شیخ الرئیس ابوعلی سینا)

8.    تدریس کتاب اسفارمشهور ترین تقریر از اسفار اربعه،اثر ملا صدرا که بنابر آثار وتعلیمات عارفان تنظیم شده)

9.    دریس کتاب تمهید القواعد(این کتاب به عنوان یکی از منابع مهم در عرفان نظری می باشد)

همکاری با مراکز علمی:

1.    . تدریس در مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام‌خمینی(ره) دوره عرفان نظری، عرفان عملی، معاد در قرآن، ادبیات عرفانی از منظر امام‌خمینی(ره) را

2.    اشتغال به تدریس همزمان در برخی از دانشگاههای اراک و دانشگاه آزاد قم ،مباحث معارف و متون اسلامی

3.    به عنوان مدیر گروه معارف اسلامی در دانشکده علوم پزشکی اراک سالهای 70-1367 مشغول بوده است.

سفرها:

استاد مرتضی‌جوادی‌آملی‌ با حضور در نشستهای علمی و کنگره های بین‌المللی ضمن ارائه مقالات به سخنرانی و توضیح مقالات خود نیز می‌پرداختند.

ایشان در کنگره بین‌المللی ملاصدرا و جهان عرب در کیش در  سال 1379  و همچنین نشستهای سالانه آن کنگره در تهران ضمن ارائه مقالات علمی به نامهای اسفار اربعه در فلسفه و عرفان و ... از سخنرانان این کنگره عظیم بودند

ایشان در کشورهای آلمان، انگلیس، روسیه، بلاروس، چین، ژاپن، رومانی یونان، اندونزی، مالزی، آفریقای جنوبی و کشورهای عربی (بحرین، قطر، امارات، عمان) حضور یافته و در مجالس مختلف ضمن سخنرانی به پرسشها و شبهات پاسخ داده است.

سوابق مدیریتی:

حجه الاسلام والمسلمین  مرتضی‌جوادی آملی در دو دهه قبل ضمن فعالیتهای مذکور در مراکز علمی و پژوهشی ضمن قبول مسئولیتها مراکزی را نیز مدیریت کرده که بعضاً عبارتند از:

1.    مدیر مؤسسه آموزش تخصصی عالی حوزی

2.    مدیر مدرسه علمیه امام‌حسن عسگری‌(علیه‌السلام) آمل

3.    رئیس مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی اسراء

4.    رئیس پژوهشکده علوم وحیانی معارج

5.    . عضو مؤسس مجمع عالی حکمت اسلامی از زمان تأسیس و عضو کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

6.    مدیر مرکز نشر اِسراء

7.     صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله تخصصی حکمت اسراء

........................................................................................................................................................................................

نام:حجت الاسلام والمسلمين علي روح الهي 

سمت :قائم مقام رياست ومعاونت آموزش 

زندگينامه 
حجت الاسلام والمسلمین علی روح اللهی در سال 1351 شمسی در روستای مزار از توابع شهرستان بجستان در استان خراسان رضوی پا به عرصه حیات نهاد. دروس ابتدایی و راهنمایی را در همان روستا به پایان رساند، وی از اولین فارغ التحصیلان مدرسه علمیه شهداء بجستان  بود که دروس مقدمات را نزد اساتید برجسته ای  همچون آیت الله مدنی بجستانی فرا گرفت.
سوابق تحصیلی
وی در سال 1368 تحصیل دروس سطح در شهر مقدس مشهد را در مدرسه علمیه امام موسی بن جعفر  علیه السلام آغاز نمود و از  محضر اساتیدی همچون حجج اسلام آقایان رضوانی، سائلی و علی زاده بهره گرفت وی هم چنین درس لمعه را در محضر استاد مشهور حوزه علمیه مشهد حجه الاسلام والمسلمین صالحی تلمذ نمود، حجت الاسلام روح اللهی سال 1373 برای ادامه تحصیل به شهر مقدس قم عزیمت کرد و ازمحضر اساتید به نام حوزه علمیه قم همچون آیت الله استادی ، ایت الله میلانی و استاد مرحوم آیت الله وجدانی فخر بهره مند شد.
وی هم چنین مباحث رجال ، حدیث ، امامت و ولایت را به همراه روش شناسی پژوهش از محضر استاد  حسینی قزوینی آموخت.
لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین علی روح اللهی در دروس خارج فقه و اصول، از محضرآیت الله العظمی نوری همدانی، آیت الله العظمی جعفر سبحانی و نیز تفسیر را از محضرآیت الله العظمی جوادی آملی بهره مند گردید.
فعالیت های پژوهشی و علمی
1. دراسات فی اسانید کتب الروایه (بررسی اسناد کتب روایی شیعه)
2. الهادی الی وفیات الروات ( بررسی طبقات  روات شیعه)
3. ضبط اسماء الروات
4. تحقیق و بازنگری کتاب «شبهای پیشاور».
5. نگارش بیش از 16 مقاله در موضوع فناوری اطلاعات در علوم اسلامی، مجله «ره آورد نور» از شماره 7 تا شماره 32 ، 1380 تا 1390ه ش .
6.ویرایش و تنظیم کتاب روات قم تا قرن چهار.
7. تحقیق سندی تمامی روات در باره امام زمان (عج) به سفارش موسسه شمس الشموس تهران .
8. تحقیق کتاب الجامع فی الرجال تالیف شیخ موسی زنجانی در 12 جلد (تحقیق گروهی)

فعالیت های اجرائی  
1. معاون پژوهشی موسسه تحقیقاتی ولی عصر (عج) قم از سا ل 1379 الی ادامه دارد.
2.جانشین مسئول دروس عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم از سال 1380 الی  1388.
3. عضو شورای سردبیری مجله ره آورد نور از سال1384 (از شمار9  ادامه دارد .)
4. قائم مقام ریاست و مدیر اجرایی موسسه تحقیقاتی ولی عصر(عج) از سال 1384 الی1386.
5. معاون فرهنگی موسسه فرهنگی تحقیقاتی اسراء از سال 1386 الی 1388.
6. قائم مقام ریاست و مدیر اجرایی شبکه جهانی ولایت (تلویزیون ماهواره ای ) از 1389 تا 1392.
7. مدیر کل حوزه ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء از سال 1390 تا 1393.
8. مؤسس و مدیر موسسه فرهنگی هنری امام سجاد علیه السلام شهرستان بجستان از سال 1391 ادامه دارد.
9. مدیر و دبیر علمی دائره المعارف ولایت ( از سال 1393 ادامه دارد).
10. معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج از  مهر ماه سال 1392 ادامه دارد.
11. مدیر دانش نامه علوم عقلی اسراء ( از سال 1394 ادامه دارد).
12. عضو کارگروه تدوین سند چشم انداز 20 ساله کشور.
13. از اعضاء بعثه حج حضرت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته).
14. مدیر مرکز اسناد و آرشیو مدرسه علمیه امیر المومنین (ع) (دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی ) از سال 1393 ادامه دارد.
15. معاون پژوهشی و قائم مقام ریاست موسسه آموزش عالی حوزی اسرا قم از سال 1394 ادامه دارد.
16. عضو شورای عالی سیاست گذاری شبکه جهانی ولایت .